MALAC KUPA 2014!

2015.01.03 10:27

2014. december 30-án a már hagyományos MALAC KUPÁVAL zártuk az évet a Tornacsarnokban. A 13 nevezett csapat között volt Békéscsabai, Orosházi, Gádorosi és zömében Csorvási kispályás csapatok, baráti társaságok.

A csapatokat sorsolással 2 négyes és 1 ötös csoportba osztottuk ahonnan a csoportok 1. - 2. helyezetjei valamint a két legjobb harmadik csapat került a nyolcas egyenes kieséses döntőbe. Itt a következő eredmények születtek:

KEVERTON BSE /Csorvás/ - ALL-IN /Csorvás/  2:1

MALOM SÖRÖZŐ /Csorvás/ - AFTER /Orosháza/ - sajnálatos módon néhány perccel a mérkőzés vége előtt a két csapat összeverekedett így mind két   

                                                                           csapat a kizárás sorsára jutott!

VAKZSÍR SK /Csorvás/ - BÁSTYA KORCSMA /Csorvás/  4:1

ACANASHOP.HU / Gerendás-Csorvás/ - HÓ SC /Csorvás/ 4:2

Az elődöntőben a KEVERTON BSE -nek a kizárás miatt nem volt ellenfele és döntőt játszhatot, a másik elődöntőn VAKZSÍR SK - ACANASHOP.HU 1:2, így a Döntő: ACANASHOP.HU - KEVERTON 2:1

A kupa pikantériája, hogy az a csapat nyert aki a csoportmérkőzések után az egyik legjobb harmadikként került a nyolcas döntőbe és ott már nem talált legyőzőre!

Akik ellátogattak a rendezvényre /a csapatokon kívül legalább 100 néző!!/ nagyon jól szórakoztak. Reméljük a következő Malac Kupán közülük is páran kedvet kapnak és csapatot szervezve játékban is részt vesznek!

Ehhez kívánunk erőt egészséget, sikerekben gazdag BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!